Pineta Apartmani Novigrad

Hrvatski English Deutsch Italiano
  • Kastanija 15
    52466 Novigrad
    Hrvatska
  • +385 52 758 685
  • +385 52 726 058
  • +385 99 673 8344
  • info@apartmani-pineta.com

Apartmani

Za sve koji svoje ljetovanje planiraju i koji žele vrhunsku uslugu smještaja za potpuno zadovoljstvo pripremili smo ponudu smještajnih jedinica koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Odlična cijena koju nudimo za odličan godišnji odmor u našim apartmanima dodatni je plus koji Vam nudimo. Svi naši apartmani u potpunosti su opremljeni. Nudimo mogućnost najma za cijelu sezonu.

Naši se apartmani nalaze nedaleko od plaže i samog centra grada Novigrada tako da ćete moći u svako vrijeme prošetati do centra i svakodnevno s guštom ići na plažu na kupanje. Svaki apartman je odvojen od drugog te ima natkrivenu terasu. Na raspolaganju Vam je veliki dnevni boravak s televizijom, kuhinja, hladnjak, električno kuhalo, kupaonica s tuš-kabinom, spavaća soba i terasa s pogledom na more. Naši su apartmani opremljeni s klima uređajima tako da Vam nikada neće biti previše vruće. Moguć je pristup Internetu. Imamo grill za pripremanje raznih specijaliteta.

U cijenu boravka uključene su sve pristojbe kao i prijava gosta. Kućni ljubimci, psi i mačke su dozvoljeni. Dopustite nam da Vam ljetovanje učinimo nezaboravnim. Vidimo se!

Apartman tip A (5-6 osoba)

Apartman tip A (5-6 osoba) Apartman tip A (5-6 osoba) Apartman tip A (5-6 osoba) Apartman tip A (5-6 osoba)

Apartman tip A (mob 6/6)

Apartman tip A (mob 6/6) Apartman tip A (mob 6/6) Apartman tip A (mob 6/6) Apartman tip A (mob 6/6) Apartman tip A (mob 6/6) Apartman tip A (mob 6/6) Apartman tip A (mob 6/6) Apartman tip A (mob 6/6)

Apartman tip B (do 4 osobe)

Apartman tip B (do 4 osobe) Apartman tip B (do 4 osobe) Apartman tip B (do 4 osobe) Apartman tip B (do 4 osobe)

Apartman tip C

Apartman tip C Apartman tip C Apartman tip C Apartman tip C Apartman tip C Apartman tip C Apartman tip C Apartman tip C

Apartman tip D

Apartman tip D Apartman tip D Apartman tip D Apartman tip D Apartman tip D Apartman tip D