Pineta Apartmani Novigrad

Hrvatski English Deutsch Italiano
  • Kastanija 15
    52466 Novigrad
    Hrvatska
  • +385 52 758 685
  • +385 52 726 058
  • +385 99 673 8344
  • info@apartmani-pineta.com

Naselje

Želite li provesti idealan godišnji odmor apartmansko naselje Pineta za Vas je pravi izbor. Jednom kada dođete na ljetovanje u naselje Pineta vratiti ćete se ponovo, to Vam garantiramo. Pričati ćete o svemu što ste doživjeli svojim najbližima, prijateljima jer teško se otrgnuti dojmu. Jednostavno morate doći i doživjeti sve što ovo naselje nudi. Vjerujte kasnije ćete i vi pričati drugima, preporučivati jer predivan doživljaj koji ćete doživjeti urezati će Vam se u sjećanje.

Apartmani u naselju Pineta okruženi su borovom šumom što je garancija čistog zraka odnosno zdravog okruženja posebice za ljude koji boluju od akutnih i kroničnih bolesti dišnog sustava ili sličnih bolesti. Svaki apartman je zaseban te ima natkrivenu terasu tako da je privatnost svakom gostu zajamčena. U naselju je moguć pristup Internetu tako da ni mlađa populacija neće biti zakinuta za surfanje.

Provedite savršen odmor s obitelji u naselju Pineta jer ovdje je dozvoljeno dovoditi domaće životinje, a za one koji žele aktivni odmor postoji mogućnost vožnje biciklom. Ipak za one malo neaktivnije goste koji su došli odmoriti dušu i tijelo u pravom smislu riječi možda ih razveseli vožnja malim turističkim vlakićem koji vozi na relaciji Novigrad - Mareda. Udaljenost od grada je samo dva i pol kilometara ili dvadeset minuta laganog hoda.

Apartmansko naselje Pineta nudi i razne dodatne sadržaje kao što su restoran sa velikim izborom specijaliteta, market gdje možete kupiti sve što Vam je nužno potrebno na jednom godišnjem odmoru, slastičarnicu u kojoj će uživati i mlađa i starija populacija, bar na plaži gdje na svježem zraku uz dobro piće ili jutarnju kavu možete dočekati novi dan gledajući u morsko plavetnilo okruženi zelenilom. Nikako ne smijemo zaboraviti na točionicu vina gdje bez obzira na životnu dob možete kušati vrhunska kvalitetna vina. Na kraju krajeva apartmansko naselje Pineta odličan je izbor za obiteljske ljude koji će pronaći odmor i dodatne sadržaje koje i zaslužuju.

Apartmansko naselje Pineta Apartmansko naselje Pineta Apartmansko naselje Pineta Apartmansko naselje Pineta Apartmansko naselje Pineta Apartmansko naselje Pineta