Pineta Apartmani Novigrad

Hrvatski English Deutsch Italiano
  • Kastanija 15
    52466 Novigrad
    Hrvatska
  • +385 52 758 685
  • +385 52 726 058
  • +385 99 673 8344
  • info@apartmani-pineta.com

Zabava

Pričajući o bogatom turističkom programu koji svake godine nudi grad Novigrad, tada treba svakako izdvojiti "Parkfest". Taj jedinstveni zabavni događaj, pokrenut zahvaljujući članovima udruge "Sidro", već duži niz godina održava se pri samom početku turističke sezone te je postao poznata atrakcija koja privlači zamaman broj turista iz godine u godinu. Cijela manifestacija osmišljena je da se kroz glazbu i zabavu promoviraju likovne, filmske, glazbene i ostale talente samoga grada Novigrada.

Poznato je da Novigrad obiluje brojnim sadržajima i manifestacijama usmjerene ponajviše mladima. Svake godine, krajem mjeseca kolovoza, održava se natjecanje u jedrenju poznatije kao "Novigradska regata".

Ljubitelji umjetnosti sigurno će uživati u bogato kulturno-povijesnim znamenitostima, dok oni željni dobrog noćnog provoda i zabave neće biti zakinuti te svatko može pronaći mjesto po svom ukusu. Sportski obožavatelji moći će se iskusiti u raznolikim sadržajima te aktivnostima na predivnim novigradskim plažama.

Cijene su vrlo prihvatljive za svačiji džep tako da stvarno nema opravdanja da ne posjetite Novigrad i uživate u zabavi i ljepotama koje vam samo ovaj grad može pružiti. Duge šetnje plažom uz prekrasan zalazak sunca doživite sa svojom voljenom osobom upravo u Novigradu.

Događanja 2019

Kalendar 2019 - Novigrad - istra.hr